Prodavnica nameštaja ALEKSANDRO

Servis za kupce

Reklamacija

Poštovani kupci,

u slučaju da imate reklamaciju na kupljenu robu možete nam se obratiti u naš prodajni salon u Somboru u toku radnog vremena i podneti reklamaciju lično ili putem email-a na adresu aleksandro5025@gmail.com 

Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu u vezi kupljene robe za sve informacije i dodatna pojašnjenja možete se obratititi na broj telefona 064/848-6100

Uslovi plaćanja

Našim cenjenim kupcima nudimo pogodnosti kupovine na više mesečnih rata.

Pored plaćanja kreditnim karticama i potrošačkim kreditima više banaka uz koje važe gotovinske cene nudimo i mogućnost plaćanja čekovima građana i to po sledećim uslovima:

  • prodaja robe na 2 jednake mesecne rate po vazecim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeca rata naredni mesec.
  • prodaja robe na 3 jednake rate po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 2 meseca.
  • prodaja robe na 4 jednake mesečne rate po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 3 meseca.
  • prodaja robe na 5 jednakih mesečnih rata po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 4 meseca.
  • prodaja robe na 6 jednakih mesečnih rata po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u narednih 5 meseci.

Pored ovoga postoji mogucnost i potpisivanja ugovora i kupovine preko administrativne zabrane. Imamo više potpisanih ugovora sa više institucija i organizacija. O detaljima se možete raspitati u našim poslovnicama.

 

Uslovi prevoza i montaže

Uz kupovinu robe u našim prodajnim objektima nudimo uslugu dostave i montaže nameštaja.

Više informacija o ceni usluge i mogućnosti dostave i montaže možete dobiti u našem salonu u Somboru ili na telefon 064/848-6100

Mi ćemo se potruditi da ukupna usluga bude na vrhunskom nivou.

Share this post