Prodavnica nameštaja ALEKSANDRO

O nama

"SIESTA HOME"D.O.O.
Sedište: Staparski put BB, Sombor
PIB: 112303863
MB: 21645842

Istorijat

Počeci brenda ALEKSANDRO datiraju iz 1994. godine kada je otvoren prvi salon nameštaja pod ovim brendom u Somboru. 2002. godine izvršena je temeljna reorganizacija postojećeg preduzeća koje je kupovinom fabrike kuhinjskog nameštaja Sloga i značajnim ulaganjem u infrastrukturu i opremu, postalo jedan od najznačajnijih proizvođača pločastog nameštaja u zemlji.

U isto vreme, uz razvoj robne marke ALEKSANDRO, počinje i razvoj maloprodajne mreže koju su činili prodajni objekti pod brendom ALEKSANDRO. Rezultat poslovne politike, praćene neprekidnim istraživanjem tržišta Srbije je široko rasprostranjena mreža veleprodajnih kupaca.

Sediste preduzeca, proizvodnja i logistički centar se nalazi u poslovno- industrijskoj zoni u Somboru, na magistralnom putu Sombor-Odžaci. Obuhvata retail HOME PARK površine 5ha i 6 ari, sa prodajno-proizvodnim delom od 8 400 m2, magacinskim prostorom od 3 400 m2.

Maloprodaja

ALEKSANDRO maloprodajnu mrežu čine saloni nameštaja u Novom Sadu i Somboru.

ALEKSANDRO Sombor, Staparski put bb. Salon je otvoren u oktobru 2017. godine na površini od oko 1.000na dve etaže. Potrošačima nudi najkvaliteniju i najpotpuniju ponudu nameštaja u gradu.

ALEKSANDRO Novi Sad, Temerinski put bb. Salon je otvoren početkom 2008. godine. Pod robnom markom Aleksandro građanima Novog Sada je na preko 3.500m² ponuđen širok izbor najkvalitetnijeg nameštaja.

Veleprodaja

Širenje veleprodajne mreže jedan je od prioriteta naše poslovne politike. Da bismo došli u svaki grad i svakom građaninu omogućili da dođe do kvalitetnog nameštaja po najpovoljnijim cenama, razvili smo veleprodajnu mrežu koju čine naši partneri u više od 20 gradova Srbije. Proizvodi koje plasiramo na ovaj nacin su identični onima koji se mogu pronaći u salonima nameštaja ALEKSANDRO.

Share this post