Naše usluge


Naziv Proizvođača *
Mesto Kupca *
Ime *
E-Mail
Broj telefona *
Broj Računa *
Datum Kupovine *
Tekst *
Pošaljite sliku (max 1mb)

Obavezno popuniti polja obeležena *

Našim cenjenim kupcima nudimo pogodnosti kupovine na više mesečnih rata.

Pored plaćanja kreditnim karticama i potrošačkim kreditima više banaka uz koje važe gotovinske cene nudimo i mogućnost plaćanja čekovima građana i to po sledećim uslovima:

 

- prodaja robe na 2 jednake mesecne rate po vazecim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeca rata naredni mesec.

 

-  prodaja robe na 3 jednake rate po važećim  gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 2 meseca .

 

- prodaja robe na 4 jednake mesečne rate  po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 3 meseca.

 

- prodaja robe na 5 jednakih mesečnih rata  po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u naredna 4 meseca.

 

- prodaja robe na 6 jednakih mesečnih rata  po važećim gotovinskim cenama, s tim da prva rata ide odmah a sledeće rate u narednih 5 meseci.

 

Pored ovoga postoji mogucnost i potpisivanja ugovora i kupovine preko administrativne zabrane. Imamo više potpisanih ugovora sa više institucija i organizacija. O detaljima se možete raspitati u našim poslovnicama.

 

Uz kupovinu robe u našim prodajnim objektima nudimo uslugu dostave i montaže nameštaja.

Više informacija o ceni usluge i mogućnosti dostave i montaže možete dobiti u najbližem prodajnom objektu.

Mi ćemo se potruditi da ukupna usluga bude na vrhunskom nivou.